viny
jsou jen letmé myšlenky
v nejtemnější hodině
dne
kdy moc a vášeň
je jenom vztekem času
jsme na kolenou
abychom se modlili
s využitím své mysli
a slov
šeptaných do ticha
naše bolest skončí
pokud odpustíme
sami sobě
svlékneme
kůži minulosti
oškrábeme
svoje bolestivé skutky na kost
a s pokorou vyrazíme
na další svoji
cestu
Tak. Výborně.
Recept na šťastnější život
bychom už měli
je to přesně jak píšeš
Moment vezmu si vařečku velkou kuchařskou čepici
vytáhnu ten největší hrnec a navaříme
spolu trochu toho štěstíčka co ty na to ?
24.06.2018 21:19:27 | klaun