Přál bych si být průměrný člověk
s průměrnou prací a průměrnými sny
Mír průměrnou kravatu a průměrný oblek
Vést průměrný život, žít průměrné dny
Mít průměrnou ženu a průměrné děti
průměrné koníčky s průměrnými přáteli
průměrně nadávat jak čas průměrně letí
a průměrně umřít v průměrné posteli
Být ve všem průměrný je tak těžké dosáhnout! To už je snažší být mistr světa v jedné věci. :-))
25.06.2018 11:42:09 | Lighter