Anotace: ...na křídlech Pegase
***
Být průzračnýstoupat jak dýmk nebesům
Mít křídlaletět jak ptákk oblakům
Být barevnýtvořit oblouks nadějí v duze
Žít na Zemizapřažen za Pegase
hrát sesmátmilovat
ve svobodě
dušeducha i těla
Ty jOOOOOO...to bych taky chtěla...:)
28.06.2018 12:18:57 | JSJ
Děkuji, ano je to jako sen.
28.06.2018 12:21:59 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?