A noční nebe svítílo
A noční nebe svítílo
když v létě hvězdy plápolají
cosi hřejivého na sobě cítílo
na něco se mne zeptá potají
A noční nebe hořelo
když dráhu zkříží s bolidem
svěsilo černé fábory, jakoby zemřelo
jeho osud nesmí být jedno lidem
A noční nebe zářilo
pod žárem letících komet
během roku však průlet zmařilo
když noční nebe zahrálo svůj sonet
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)