Sebeláska
Anotace: O debilitě některých lidí. a technologií
Navlhčený úsměv
Oči dokořán a skryté mystifikace
Nepřiznaná žádost o místo na výsluní
Cvak cvak
Hlavu na stranu, našpul rty
Cvak cvak
Vymysli si příběh, kterej je Xkrát lepší než ty
Naleštenej jako tvůj neuveritelnej xicht
Vymysli si háčky křížky
Cvak cvak
Do tvých rukou už se valí
Virtuální úsměvy virtuálních spasitelu
Bezprizornich voyeru
A tvůj úsměv
Konečně dostává obrysy
Reálný radosti
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (2)