Kolik je lidí
Anotace: Když máte na ruce kompas, víte, přesně, kde je sever. Co když takový kompas potřebujete i jinde než na cestách?
Kolik je lidí,
tolik je světů.
Chtěl bych Tě,
můj osude,
poprosit o radu.
Pořád mě posíláš sem nebo tam.
Já chci svůj osud znát.
Kolik je osudů,
tolik je příběhů.
Chtěl bych v tobě,
má kniho,
otočit list dopředu.
Pořád se otáčím doprava do leva.
Jakým směrem mám se dát?
Kolik je přání,
tolik je myšlenek.
Chtěl bych v to mém světě udělat pořádek.
Pořád přemýšlím kudy kam?
Splň se mi přání,
už nechci bejt sám.
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)