Dobro nebo zlo.
chceš?
postav se sama za sebe..
vystup z kruhu, řekla by tvoje matka
je to snadný jako facka
facka
facka
fa..
chce to čas
tady ti ho dávám na
tak moc se nemáš ráda?
těžká manipulace
mozek nechce do práce
tolik úsilí
pojď raději spát
jsi
vlastní
sama sobě
těžká je membrána mých víček
jsou přimhouřené
snažím se nevidět ty stíny tebe
na všem co dělám
na všem na co sáhnu
tebe nezměním
jen sebe
sebe sebe
k zalíbení druhých
budu normální
jsem
pro sebe
sama
na všechno?
první kroky
v úprku
nikoliv
postav se čelem
jde mi po krku
jdu si po krku
sama sobě nepřítelem
jednou si mi řekl "buď tím orlem a leť! a piš protože ti to jde, to umíš!"
a tím, že to udělám bude to tvé přání, nebo moje?