Anotace: ***Proč?***
***
Kroužily stopy kroužily
stvořily vzkazy v obilí
Volají tě
Lákají
Nové věci vzkazují
Odkud?
Kde?
Jak?
Proč?
Kdy?
Kam?
Člověk na této planetě
je zrovna teď
ne za rok
ne za měsíc
ne za příště
Kroužily vzkazy kroužily
stvořily stopy v obilí
***