Fouká špatným směrem
vše se posouvá
špatným směrem…
mimo dosah
našeho myšlení
oči kamenných soch
mrkají
z přemíry přiškrceného vědomí
svědomí
mosty budoucnosti hoří
studem a hanbou
v našich domovech
je pohodlí matoucí
a vzpomínky?
sraženy na zem…drceny dobou…
vymazané hlasivky
abychom nemohli mluvit
sedíc na starých rozvrzaných židlích
v obklopení mlčícího
lhostejného davu
potřebujeme utrpení
aby nastala
změna
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Jort, jondys, zdenka, bogen, Amonasr, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)