Po proudu
„musíš se vypořádat
s pravdou“
řekl krokodýl
otevřel tlamu dokořán
a ukázal mi zuby
cítím se
pod psa
čelím všemu, co přichází
objímám v sobě
to vyděšené
chvějící se dítě
zatímco ďábel
kope mého anděla
do prdele
ach utéct odsud
s další prudkou řekou
času
celou ji znásobím
milionkrát
tím ohromným řečištěm
příboje
přiměju spoustu srdcí
smát se !
neznám krásnější pocit
než když se srdce
směje
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Aiury, jondys, bogen, Kapka, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)