GRILUJEME RYBY
Už v tom zas lítáme děláme chyby
Proto si před spaním grilujeme ryby
Sedí tu David sedí tu Čenda
A taky já říkaj mi Zděnda
Pár lahví vypijem v tom jsme dost dobrý
Dávno se pro nás ženy proměnily v kobry
A taky zmije a havěť jinou
Už dlouho nemůžeme najít si milou
Tak jeden druhýmu poplácáme rámě
Jako v tom přísloví, že vrána k vráně
Vzájemně popřeme si svoje chyby
Proto si před spaním grilujeme ryby
... milé dámy, berte to jako nadsázku.
My bychom rádi zavadili taky jednou o Lásku... :)
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Loveless, mirecek, JSJ, piťura, Jort, Amonasr, Anděl, střelkyně1, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)