Anotace: ***
***
Netlač tak na pilu
vše má svůj čas
konej vše ve svém stylu
s nejvyšší možnou elegancí
Netlač tak na pilu
než vyřežeš skryté rány
nabudeš větší sílu
každé ráno s novou šancí
Netlač tak na pilu
nech život plynout
i bez potlesku sálů
s radostí svých dnů i nocí
***