Anotace: ***zdravím z města mořeplavců
Ve městě mořeplavců a duší dobrodruhůto dnes víří a fouká
Kdo vidí i v závějích duhus kapsou plnou dobromyslunestíní slabým ani dravcům
Zachová chladnou hlavuv životě plném lidských smyslů
Růženko milá!!! Užij si to! zasloužíš si!!!!!! objímám Tě na dálku!*ST*
13.07.2018 13:38:19 | Anděl
Dobré mysli život plný, kde to město asi je? Jen ať víří modré vlny, ať tam loďka dopluje.
12.07.2018 12:32:02 | Kapka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?