Naplň mě po okraj
živote můj
a
jen si se mnou hraj
Přidej mi trochu koření
ať nudné dny se promění
a taky kapku vína
ať smyje se i hříchu vina
a barvy ať je Veselo
čtyřlístky pro Štěstí
na Ty by se zapomenout nemělo
a pak včaruj substanci Lásky
A až to všechno smíchám v sobě
splynu pak s životem
a on ve mně bude žít
v každičké svoji době
Tak naplněna po okraj
život si se mnou pohrává
a šeptá
„teď se, holka, kaj…“