dokud byla
holčička
očekávala toho od života
tolik
obzvláště když zavřela
oči
dnes hledí
na motýlí polámaná křídla
každá slza
je vodopád
a když zavře oči
přestává snít o ráji
za bouřlivých nocí
kdy hrom střídá blesk
oči dokořán hledí
do černočerné tmy
stále věří
že bude
líp
To se ví že bude líp vždyť to svorně slibují úplně všechny vlády světa :-)
21.07.2018 23:13:55 | klaun
nestejskej si anděli nesmrtelný
vím, že máš občas lesklá očka konejšivá
a citné srdce někdy bolí
zasílám ti modrojas, najdeš v něm skryté utěšení
21.07.2018 12:21:41 | Akyš