Chodím po pobřeží sem tam
po všech se toulám koutech
pro krásu jít kudy a kam
uvězněná jsem v poutech
Nekonečně modrá ve výseku skal
pod klenbou vůně borovic
nad obzorem slunce, já bosá jdu dál
touha má sílí čím dál víc
Jak po mapách a ve fotkách se toulám
v obavách není úniku
v duši mám chtění, v kapsách nic
jdu aspoň s psíkem k rybníku
za krásnou básničku potajmu do kapsy
schovám ti růžičku jééé.... bacha psi ...utíkej
23.07.2018 12:40:05 | klaun