zavřel dveře
a začal si vzdychat
v chodu na prázdno
---
otevřené pivo
zamračeného chlapíka
vyfouklo vodorovnej život
a zvednutou sukni
---
zakousnul se
do ochočené slepice
a usnul
snad zejtra, dneska nic nepochopil
asi nikdo nic nikdy nepochopí když se zakousne do ochočený slepice-z toho bych si věru hlavu nedělal**:-D ST* :-))**
23.07.2018 19:49:11 | Frr