Do temna noci jsem hleděla
a na Tvých očích viděla
strach a zoufalost
smrt - co přichází
pomalu
a stále nevítaný host
a pak mé srdce řeklo Tobě
"Projdu s Tebou mostem k naději
tam, kam už bolesti
za námi nechtějí..."
.
často na Tebe myslím a stále se modlím věřím doufám... ST :-))
27.07.2018 06:36:41 | Iva Husárková
Děkuji, jsi tak laskavý člověk...♥
Doufám, že to lidé, které máš kolem, ví..
27.07.2018 07:16:11 | JSJ
mám kolem sebe Tebe a to čisté bílé srdíčko je víra která neumírá objímám Tě OOO***)))
27.07.2018 07:58:52 | Iva Husárková