Slova
psaná slova…
vlnky na rybníku
když zafouká!
refrakce
podle úhlu pohledu
nestačí
nestačí jen úhel!
vibrace, city, pocity
skryty pod povrchem…
snad jen
za líbivými slovíčky?
za těmi sotva najdeš
emoce
a proto říkám:
trois crayons NE
to chce
srdce
Přečteno 406x
Tipy 14
Poslední tipující: Kubíno, Amonasr, Laika, Akyš, Jort, Frr, Marcella, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)