Anotace: ***
***
S mužem i bez dámy
lesem i loukou
prošlapal cestičky
s batůžkem plných snů
ke svému domovu
Cestička k domovu
nás stále volá
ať jsi tam nebo tam
sám člověk pozná
sám člověk ví
kde spočine hlavu
kde má své doma
S dámou i bez muže
strouhou i mořem
dokráčel cestičkou
s batůžkem plných hvězd
za lidským teplem
***
Domov to jsou lidi co ti rozumí
domov to jsou praví přátelé
domov je tam kde se cítíme dobře :-)
01.08.2018 22:05:14 | klaun