o samotě
otvírám pandořinu skříňku
ale tentokrát je mé brnění silné
slova z dopisů nevnímám
na půlce z nich usychá tvoje prošlé sperma
na té druhé tvoje sliny, jak vzteky si ně prskal
už nemám pocity viny
jež snažil ses vyvolat
duši mou chtěl si vypustit
vyhrožoval mi démony, které prý ovládáš coby mág nejvyšší kategorie
jak vtipný je, že si to myslel vážně
a že to nepíšu, jen pro účely básně
nedlužím ti nic
seč vzala jsem na tebe tu ocelovou sošku bohyně ISIS
a do hlavy chtěla tě s ní trefit
obtočil ruce kolem mého krku a chtěl mě ze světa zprovodit
jsme si rovni
a teď už odejdi, odplaz se pryč
tvá hlava
chorá černá díra
už moji duši nepožírá
jiná oběť teď je středem tvého zájmu
varovat ji není v mé moci
sama si musí pomoci
30 dní a 30 nocí
myslel sis, že povolím
NE!
už nejsem bez sebe
sem, co nejvíc se sebou
nejsem s tebou
nejsem
jsem už svobodná
jen s mírným strachem
neb jsem jenom člověkem
narozdíl od..