jsem nikdo
když čas ochcává
sloupořadí paměti
až z druhé strany snu
přichází zklidnění
spíš napůl probuzení
do smyšlenky dne...
rekvizity mládí
vynášíš na půdu
pod chřadnoucí krovy
domnělého domova
každý den odpadne
jeden článek tasemnice
a jiný doroste v přítmí
tvé nekonečnosti...
život tě každým dnem
znovu
a znovu
prožere
a ty tak akorát
stačíš dočíst
pořád tu stejnou knížku
pozpátku až k patitulu
s nečitelným věnováním...
slyšíš ?
na střechách zaříkávají stíny
vzpomínek
svévolně rozhoupané
zvony
za naprostého bezvětří...
*
Ještě jsem ji nedočetla celou, ale už se stala tou nejvzácnější a to věnování je víc než čitelné:-))děkuji jiříčku
01.08.2018 07:56:11 | Nikita44
Naprosto geniální!
31.07.2018 21:59:48 | LadyUnknown
uvádíš mě do rozpaků...ale jsem potěšenej...jen aby ale roztlemený ksichtejček mýho egčka ještě víc nezduřel.....:-D :-))*
31.07.2018 22:31:31 | Frr