Sám do sebe na výlet
vydal jsem se přemýšlet.
Vstupuji na tenký led.
Možná, že už naposled.
V útrobách to vře a pění,
jak je těžké odpuštění!
Vše se mění a nic není
blíž než já od utrápení.
Nemůže být šílenější
tato úzkost všudezdejší.
Nevím, co mne ukonejší.
Život býval veselejší.
Nechce skončit ten zlý sen,
noci probdím roztřesen.
Pocity se tlačí ven,
hodil bych je do kamen!
Nejen slunce pálí dnes.
Osekán až na pařez,
další sebemenší stres
asi bych už neunes.
Je to takový úderný, sympatický sebežal. Viz píseň od skupiny "Hm" - "Asi si umřu".
22.01.2019 00:16:16 | Kyška
Netoč se jen kolem sebe,
tenký led, ten prostě zebe.
Nad námi je, ale nebe
a Někdo tam má rád Tebe!
24.09.2018 17:13:16 | Víťulka
:-) STrašně se mi líbí, jak jsi osekaný na pařez, ale též celkově básnička :-)!
01.08.2018 17:59:51 | Fany