ani kapka vody
Slunce pálí ani kapka vody ty nahoře nemají nás asi rádi...jen sucho vedro modrá obloha každý den leje ze mě jak z vola...větraky naplno okna dokořán v kalendáři nastolen letní řád...všude říkají pijte litry vody z ní mám pak plný břicho neobleknu ani body...zahrada vysycha ani jedna kapka kdo se má tahat s litrama vody s kyblema...udřena zmožena krůpěje potu ovyvam se větvemi u plotu...nenechám uschnout keře ani květiny chtějí také žít mé nebohe rostliny...
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)