úplně nahá
s prostřelenou duší
sténá ošklivostí
v zatracení samčích pudů
a ta pitomá zahnojená láska
se chechtá s nabitou šrajtoflí
------------------
dnes je den na chcípnutí
říká další upocenej klient
... tetřívci lokají šťávu ananasu ...
... zhojeni láskou ...
... už jsou plni štiplavosti ...
... slepená křídla potem ...
... safra ... potí se ptáci? ...
02.08.2018 09:50:57 | Marcella
Líbí se mi pro ten syrovej náhled...ale jaký si to uděláš , takový to máš...vzpomněla jsem si na jednu, co prej měla hlad...:-)
02.08.2018 08:15:17 | básněnka