Anotace: Při dnešním ranním pohledu na jiřičky na drátcích
***
Lehce, lehce, lehoučce
šnečím tempem našlapovat
Lehce, lehce, ležérně
velké skály ladně zdolat
Lehce, lehce, lehýnce
balvaní břímě nepřelézat
Lehce, lehce, v lehátku
v radosti i těžké zvládat
V duze, lásce, naději
v lehkosti bytí mít i žít
S jiřičkou na drátcích
o nových letech snít
***