Od včera mám v sobě těžký kámen za dvě malé děti můžu říct jen amen...personál pochybil nedal pomoci pry to byly jen vietnamci...na lidech jim nezáleží šéf se v bouracich vozi problémy neřeší...všem jde jen o peníze je to vážně k neviře... potrestání vězení do konce života prokleti..