Anotace: ...nástroj bohů
***
Harfa nástroj bohů
tiše zní….
srdce zvonem rozezní.
struny ladí
struny hladí
struny sladí
Tóny, tóny, tóny
ve světě múz
běží lehce po žebřících
s hudbou cestou po obloze
Harfa nástroj bohů
hlasitě pěje…
život plný energie
ducha ladí
duši hladí
těla svádí
Stopy, stopy, stopy
ve světě lidí
běží lehce po vějířcích
s láskou cestou k naší touze
***
Harfu můžu,díky :-) a připomněla jsi mi jedno mé dílko "anděl s bílou mašličkou"
08.08.2018 21:34:59 | Danger
...ukrytá pod stromy stínem
slyšívám harfy hlas
v té melodii plavu
dočista zastaví se čas
když potok si brnká v splavu
06.08.2018 13:17:18 | Kapka
Růženko...harfu miluju...tan zvuk i prsty na strunách...*ST*
06.08.2018 10:43:18 | Anděl
Andělko děkuji. Ano, harfa je úžasný překrásný nástroj. Včera jsem měla možnost ji slyšet v přímém přenosu a byl to jedinečný zážitek.
06.08.2018 12:18:05 | Šípková Růženka