Voda
Stehno se stehna dotýká,
ČR se s vedrem potýká.
Voda vyschne ve chřtánu,
jak po opici po ránu.
Za kaluž by kde kdo slavil,
než by potem vlásek plavil.
Auta chcípaj, lidé v nich,
má se snad lépe v chrámu mnich?
Pivo teče, ihned zkozí,
babky v sudech vodu vozí.
To na ty jejich zahrádky,
po vodě ani památky.
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (0)