Anotace: ...odešel Člověk...Miroslav Pouzar, student, velitel z Balady pro banditu, princ ze Svatební košile,přítel... Budiž Ti země lehká
Naplnil ticho do čtyř stěn,
čas je jen prázdná míra
a pohár ještě nebyl plný,
každá loď jednou zakotví,
v paměti navždy zobrazen,
černými křídly netopýra
přikrytý, zpola ztracený,
usíná vítr v ráhnoví.
V tepení noci blízký dech,
připíjím příteli po životě
na všecko po nás a před námi,
na nedosněný sen
svět otočil se na zádech
a zůstalo jen prázdno v hmotě,
oblázky mezi řekami,
slova, jež spolkla zem.
Nevypovězené srdce spí
Zapaluji svíčku za skvělého kluka a je mi teskno, Jiříku.
Míro... už žádná slova.
11.08.2018 20:07:03 | Pamína
amen ... úsměv Vám oboum ... z
11.08.2018 15:32:06 | zdenka
Děkujeme, milá Zdeničko, Tvůj úsměv konejší a léší, jak jsem semohl přesvědčit
22.08.2018 00:05:15 | Akrij8
kolik jen bohatství světla se vlní v zdánlivě neviditelných kapilárách noci!! Hochu-šťastnou plavbu*
ST* ST* ST*:-D*
11.08.2018 02:46:11 | Frr