když ti v básni zacláněj
urputný slova
zapal je jak
papírovej lampion
zavěšenej do větvoví
tvýho oblíbenýho stromu
až dohoří a spadne do trávy
přiletí datel
do kůry stromu
vyťuká ve svym rytmu
pár hlásek
vem hlavu do dlaní
a rukama si přejeď
po drhnoucích vráskách na čele
ráno zkus z prázdnejch dlaní
vyluštit datlův vzkaz...
*
...ráno se nikdy moc nechytám...:)
12.08.2018 12:54:57 | Jort
nic si z toho nedělej..a taky ovšem vždy záleží na tom, kdy máš ráno...
:-D :-)*
12.08.2018 17:51:29 | Frr
Frr.....udělám to tak. lépe řečeno - zkusím to...bude to ale těžké...moc...*ST*
11.08.2018 13:03:09 | Anděl