čas v z l í n á
po zápěstí
znám to nazpaměť
chodit okolo
občas se dotknout a
říkat si že
takhle to mělo bejt
takhle je to jediný správný
děláš dobře
děláš dob-
čas v z l í n á
po zápěstí
znám to nazpaměť
láska je klínem
mezi kosti
zrcadlem
co v něm ráno
pár dalších modřin
od bolesti
spočítáš