vteřinová ručička vylítla
do nebe
žhnoucí minuty stékají
do kanálu
ku zděšení pištících potkanů
hodina fackuje hodinu
až je svět samá modřina
čas letí za podzimem
ukryt ve stínu
mateřských krkavčích křídel...
Směju se Edgare Alane, ta mateřská krkavčí křídla mne dostala...
12.08.2018 19:31:15 | básněnka
no vidíš to-Ty smíšku jeden-ani si neuvědomuješ že stíny krkavčích křídel jsou cípy mateřský zástěry našeho vymezenýho časoprostorovýho údělu-
- CHA - ženská moje jedna básnivá...:-) .-))))*
12.08.2018 19:47:44 | Frr