Ahoj Brasko
I kdyz mi neveris
Tak me mas porad rad
A to se ceni
I kdyz beru to stezi
Vidim jak celem vzad bezi
Kdyz z toho tezi
Pravda zamcena ve vezi
Se dost ostre strezi.
Krivdy, pomluvy, intriky a smrad
Uveznenej v iluzi ses soudce I kat
A z bojovniku jsou slapky
Bohuzel je to tak.
Cas ukaze jak to bylo
Kdyby to nekoho zajimalo
Muzes se zastydet a zaplakat
Klidne nastavim ti rameno
Do ty doby po me ale
V klidu hazejte kamenem..