Anotace: ... poděkování mému nejlepšímu kamarádovi, mému příteli, jenž tu pro mne vždy byl a je i nadále. Děkuji Ti, kamaráde! (báseň napsána 7.4.2018)
Díky Ti, příteli, příteli mne tak drahý,
povděčen jsem Ti za Tvé skutky záhy
vděkem těla bratra, jakožto i duší
s pokorou vzdávám Ti dík, jak se sluší.
Na světě není Tobě ni žádný muž rovný,
pročež vzorem mým jsi úctyhodný.
Hrdost vzpíná hruď, žes můj brat nejdražší,
Tvým chováním, ctí a vůlí mi nejbližší