Zítra cesta dlouhá
za modravou dálí
splněná má touha
radost k cestě balím
další cestou posbírám...
Ať už třeba bůhví kam
kde se voda zvedá
nocím hvězdné korálky
v hloubi moře hledám...
V ranním slunci vlny třpytné
houpou mě a hladí
duše, tělo nenasytné
za zážitky pádím...