Anotace: ***jsou mimo i v nás***
***
Huuuuhučí psi v hlavě samotou šizení
Vrrrrrrvrčí vrány v tomlidském vrnění
Ssssssssyčí zas hadivědomým snažením
Stačí říct DOST
před strachy zavírám
NAVĚKY most
... raději mám z zvenčí ... ... ale každý co má rád ...
16.08.2018 13:22:41 | Marcella
Děkuji Marcelko.
16.08.2018 16:17:48 | Šípková Růženka
Krásné Růženko!
16.08.2018 09:42:24 | Anděl
Děkuji.
16.08.2018 10:16:41 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?