Anotace: ***
***
Mračí se duha na talíři
hledá své barvy svítící
zbloudila radost netopýří
dojdi sám ke svému poznání
Mračí se mraky na obloze
hledají vodu potřebnou
zbloudila bolest ke své touze
nové dny člověka zažehnou
***
... krásné zamračení ...
... hezčí než vymeteno ...
... třeba i v hlavě ...
22.08.2018 12:59:07 | Marcella
:-( hm, u nás nezaprší a nezaprší :-(, až bude z těch mraků u Vás pršet, tak pošli, jo, Růženko :-)?! ST
19.08.2018 11:24:49 | Fany