Anotace: pro tátu
Seděli jsme na lavičce
pod oknem
zrovna rozkvetly bílé lilie
večer voněly jako kostel
svatým přijímáním ticha co dýchá svůj nahozený vlasec
seděli jsme a koukali na vážku v minulém čase
Moc hezké.
08.09.2018 14:59:05 | Pétík
Je tam krásně, jednou došel nějaký malíř a poprosil, jestli si může sednout na zahradu a malovat... :)
08.09.2018 19:19:40 | Philogyny1