Stačí vteřina a život skončí jeden proklatý most a blízcí se s oběťmi loučí...byly tak nevini a mladí a jsou pryč na ty co p ochybily jen tvrdý bič...tragédie hrozivá až tají se dech už nikdy nedopluji na druhy břeh...myšlenky proč se to stalo jim časem odpluji dál...důležité najít kdo za neštěstím stál...