svět je virtuál
a dávno tomu(!)
kdy život zdál se
skutečný
přes sta znamení
varovných
blesků a hromů
stále jsme stádo
tupý a netečný
apokalyptický
jak krize
čekají nás časy
hněvem trefí nás vize
budoucnost zářná(?)
už je to jasná věc
karma není zdarma
tohle je očistec
Blahopřeji k jubileu 200.
Martin elegan alias kudlankaW
22.08.2018 22:00:32 | kudlankaW
...dík...to je hodně, ale nic si z toho nedělám...nezpychnu z toho...spíše si říkám, kolik mi jich ještě zbývá...;-)
22.08.2018 22:03:34 | bogen
S vědomím hlášky čochtana: "Měl na kalhotách pásek s nápisem Vždy připraven. Tak jsem ho stáhl pod vodu. Nebyl připraven!"
Tedy je třeba mít skromnou panelovou chýši, či královský palác a tři podlaží v zemi. K tomu nabouchaný sklad nedotknutelných zásob. A švestky v sudech, co bublají.
Doufejme, že obětiny stačí a Nejvyšší Moc Nebeské Klenby zařídí aby to bouchlo kus stranou od nás. Jo, zapomněl jsem špičatě tesané dříví na palisády. Bude to boj, už v dáli hřmí fedrpuše a halapartny!
22.08.2018 11:03:14 | Lesan
...jak říkají staří pamětníci bojů....doufáme že se toho už nedožijeme...;-)
22.08.2018 15:00:08 | bogen