Anotace: ***ať máme zítra všichni štěstí ***
***
Potkalo se štěstí v lese
čemu, komu smějeme se
Potkalo se štěstí v lukách
placá, tleská každá ruka
Potkalo se štěstí v moři
čím se, jak se může změřit
Potkalo se štěstí v srdci
lidskou silou je tou hnací
Potkalo se štěstí v lásce
sklidíš tolik, co jsi zasel
Potkalo se štěstí v žití
o to snazší je tvé bytí
***