Anotace: ***Chtěl bys,abych byla...Chci, abych byla...Chci a budu...Chci a jsem...***
***
Být sladkým medem
s anděli si hrát
hřát vlahým létem
za sny si stát
Tenká jako jehla
lehká jako sníh
našlapovat zlehka
pod hvězdami snít
Úzká jako stezka
hebká jako samet
vznášet se jak vážka
smíchem slzy smést
Být pilnou včelkou
s motýlem se vznést
vonět luční loukou
svým životem kvést
***
... pěkná přání ...
24.08.2018 07:52:13 | Marcella