♫♫♫
na slunci je náhle mrak
a na modrém nebi
našich jasných nadějí
stín šedý nás zlobí
příznak divný doby
neklidná je v nás
touha hodit
kámen zloby
do hluboké vody
nezpytujeme
míru svých vin
když sladce krutě
nás svádějí
bludičky reklam
na blahobyt
světlem živí se stín
a bude lépe,věř mi příteli
27.08.2018 20:16:41 | takova
...takže dnes je hůř.?..to nezní optimisticky...ale dík za povzbuzení...;-)
27.08.2018 20:46:45 | bogen
... až ti bude v životě nejhůř, otoč se čelem ke slunci a všechny stíny padnou za tebe.
J. Lennon
... od JirkaS ...
24.08.2018 22:52:44 | Marcella