Anotace: ***i princezny slaví***
***
Tolik roků jako hvězd
spadlo z nebe
nekonečným vesmírem
Tolik roků jako běh
jdeme vstříc smrti
v tempu nevratném
Je cesta zpět?
Není
Je cesta vpřed?
Snad
Je cesta vzad
Není
Jen směle utíkat
nezůstat na místě
nezůstat stát
Tolik roků jako hvězd
spadlo z nebe
nekonečným vesmírem
Tolik roků jako běh
jdeme vstříc smrti
v tempu nevratném
***
... já jsem ošklivá kachnička ...
... přes to slavím každý den ...
... milá Růženko ...
24.08.2018 22:40:11 | Marcella
Děkuji Marcelko. Já slavím zítra. Tak hurá na další rok...
24.08.2018 23:00:28 | Šípková Růženka
... pěknou oslavu ...
... přeji ti hodně tolik potřebného zdravíčka ...
... moře naplněné láskou ...
... vysokou horu štěstí ...
... a splnění všech tvých přání ...
... i těch nejtajnějších ...
24.08.2018 23:24:03 | Marcella