Nebol som to ja

Nebol som to ja

Anotace: Nebol som to ja koho city som videl umierať, Nebol som to ja, kto nite ich životov prerezal.

Sbírka: Teraz to vidím jasne

Všetko je to tvoje,
nechaj si to.
Ja to nechcem, i tak mi to nerobí dobre,
jednoducho prestalo má to baviť, kašľať na to.

Radšej vidieť ranné zore
a mať dobrý pocit z voľnosti.
Byť šťastný z každodennej maličkosti
ako padať len dole.

Nebol som to ja
kto sa vždy musel umelo usmievať.
Nebol som to ja
koho city som videl umierať.

Stále som držal jazyk za zubami,
aj keď som vedel že to nie je krásne .
Vždy ste boli iba vy, teda vždy sme boli iba "my"
a podľa "nás" to bolo správne.

Neustále zamlčiavať svoje názory,
lebo vraj neboli pravdivé.
Aj keď všetkým navzdory
musím povedať že Ich životy boli klamlivé.

Nebol som to ja,
kto tam vždy stával.
Nebol som to ja
kto vašim obetiam mával.

Všetci hovoria že čas vylieči všetku tu bolesť ktorú ti niekto spôsobil,
no čas ju nevyliečil, len modriny zahalil.
Celé to bolo zvrátené,
všetky city nechať zničené.

Pretože som to nebol ja
kto stál na vlastných nohách.
Nebol som to ja
kto rozbil ten pohár.

Všetky sny sa zničili sami,
tým že som stál vždy za vami.
Nebolo to o priateľstve ale o strachu.
Tí čo sa vám postavili skončili vo vyhnanstve, alebo ste ich použili ako návnadu.

Nebol som to ja,
kto sa nečinne prizeral.
Nebol som to ja,
kto nite ich životov prerezal.

Ber si to a odíď, uteč odtiaľ preč.
Kým s tebou niekto z nich nehodí reč.
Pretože nie je ľahké s nimi byť,
oni nie sú zlý, len sa nechcú hanbiť.

Nebol som to však ja,
kto ich to naučil.
Nebol som to ja,
kto všetko tak dokaličil.

Nie som to ja
a už nikdy nebudem.
Nie som to ja
poznačený tým všetkým radšej odídem.

Pretože to už nie som ja
a ani ním nebudem.
Autor SamuelLeumas, 26.08.2018
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel