Země se točí země žije každému stejný čas odbije...jediná spravedlnost byť krutá že tam půjde každý nahoru...bohatý chudý stejným dílem hodný člověk i svině...nikdo si tam nevezme žádné tisíce až dohoři knot svíce...jen mladi by neměly odcházet na úkor starých předcházet...