Anotace: Taky se vám stává, že je nedostupné? Nic není nemožné
***
Utrhlo se sluchátko
lidských citů
hledám připojení
vlastních mýtů
Utichlo sluchátko
lidských emocí
v instalaci spojení
často se ztrácím
Usnulo sluchátko
lidského srdce
pokračuj v bádání
i život plyne hladce
***
pěkný...a zdravím...
Zazvonil nám telefónek
jako budík,jako zvonek
volám do sluchátka HALÓ
proč se mi nic neozvalo?
02.09.2018 16:25:08 | Květka Š.