Anotace: zivot je kruty,nekdy nic jineho nez trapeni neprinese a clovek se uzavira pred svetema citi se odstrceny a ublizený .......
Cesta domů daleká.
Samota tě pavučinou omotává.
Den za dnem pomalu utiká
domů zpět nemůžeš se vrátit
okovy tě na místě drži.
Trháš a škubeš za řetězy na svých nohách.
Řetězy pevně drží a okovy do krve řežou.
Drží pevně a nepouští tělo zesláblé.
Oči mimo realitu dívky s tváří bledou
Jen okno je unikem z temnoty dívky šáblé
Ve své duši se modlíš,
kdy se zpět z toho vězeni vratíš domů.
Proc tě tu zavřeli a nohy okovy svázali.
Nechápeš proč ti tolik ubližují ,muči a týrají.
Čim ses jen provinila
Dívko nevinná,
s okovy na svých nohách tiše pláčeš.
Uhýbáš před ranami od lidí,
před ranami osudu,
který ti nepřál nic jiného než bolest a utrpení
Cesta domu daleká,
přáni vratit se jsou veliká.
Život ti, ale připravil jen kruté rány.
Trháš a škubeš za řetezy na svých nohách.
Řetězy pevně drži a okovy do krve zařezávají.
Zůstaváš připoutána pevnými řetězy na mistě,
kde temnota prevládá .
Na mistě ,kde je tvá duše požírána zaživa utrpením,
které ti osud přichystal.
V uplné temnotě hledíš do malého okenka,
kterým slabý svit hvězd proudí.
Strhat okovy těch těžkých pout
Co drží tě mezi čtyřmi zdmi
Odejít a znovu se nadechnout
Být tam venku mezi živými.