zajedno
co myslet si o konci
co koncem není
má co společné to ještě
s myšlením
mír
klene se nade vším
a ve všem zároveň
a vzdáleným není přístavem
nýbrž blízkou zemí
která v náruč zve nás
každým dnem
příznivý vítr v nás se vzdouvá
my s větrem zajedno jsme
kormidlem
Přečteno 328x
Tipy 18
Poslední tipující: Jort, Philogyny1, Amonasr, Iva Husárková, JSJ, Dreamy, jitoush, Frr, bogen, Akyš, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)